Share

Public service announcement – voor wie het aanbelangt.

Aangezien de waanzin en absurditeiten van de laatste maanden en weken met jeugdzorg en de rechtbank blijft aanhouden, toch even laten weten dat mijn hoofd heel vaak vol en mijn lijf heel vaak vast zit.

Als je mij probeert te bereiken en ik reageer niet (tijdig), ’tis niet persoonlijk. ‘t zit vol. Mijn oprechte excuses voor het mogelijke ongemak. Het is echter wat het is. Ja ik doe nog dingen, meestal enkel waar ik goesting in heb en mij man op zie (en/of mij toe verbonden heb). Nee ik ben geen wrak en ik heb nog plezier. ‘t is gelijk met zoveel in’t leven. ‘t is niet zwart of wit. Maar ‘t is wel veel op en neer de laatste tijd.

Ik heb er al vaak over willen schrijven en misschien doe ik dat ook wel ooit, maar voorlopig is het dit. Ik zie wel wanneer ik terug kom boven drijven. Geen zorgen, we zorgen hier goed voor onszelf. Maar dat gaat dus ten koste van ons gewone doen en bereikbaar zijn. Toedels!

Kan een illustratie zijn van 3 mensen en kind

Geschreven op 23 november 2022

Share