Share

Pieter Van Hecke

Vader van drie zonen en verzorger van twee pleegzonen.
Partner van een vrouw die hem hoger getild heeft dan hij ooit zelf zou kunnen raken.
Zelfstandig ondernemer in de bouw na een korte loopbaan als jurist bij de overheid in contractueel en statutair dienstverband.
Amateur vanalles en zoekend in bijberoep. (met weerslag in deze blog, op quora.com en nog een aantal – al dan niet succesvolle – nevenactiviteiten)

Bezig met verbindende communicatie, herstelrecht, bewustzijn, vrije wil, rechtvaardigheid, taiko, muziek luisteren, wat plezier makenen praten met mensen. Bemiddelaar in opleiding.
20160822_facebook_twitter_profile_pic_small

Jack of some trades aka homo somewhat universalis
Trying to find and make some sense.

Looking for the ever-shifting point of balance yet (deliberately) going elsewhere sometimes.

You are free to disagree with everything I write here. I’d rather know than be spared, but if you can, be gentle.

Can your insecurities, doubts and vulnerabilities come out and play?

Disclaimer: Op deze blog schrijf ik vaak neer hoe ik denk en/of wil denken. Ik slaag er soms wel en soms niet in om daar naar te handelen. Mensen die de indruk krijgen dat ik denk perfect te zijn of dat het bij mij vanzelf gaat, laat dit de bevestiging zijn dat ik in heldere momenten weet dat dit zeker niet zo is. Als u zich aangevallen of be-/veroordeeld voelt, weet dat dit niet de bedoeling is. Spreek er mij gerust op aan. Ik zal waar nodig verduidelijken of aanpassen. Als het lijkt alsof ik geen begrip heb voor elk menselijk handelen, weet dat dat het tegenovergesteld is van wat ik wil. Onthou tegelijk dat begrip tonen niet wil zeggen dat ik noodzakelijk eens ben of alles gelijkwaardig beschouw. Daarnaast ben ik er mij zeer van bewust hoe naief ik soms kan overkomen. Hopelijk begrijpt u dat dit slechts een deel is van wie ik ben. Dat ik ook met mijn twee benen vol in het leven sta. Dat ik een evenwicht zoek tussen doen / leven, werken aan de bestaande situatie naar beter en dromen over hoe het eigenlijk zou kunnen zijn. Dromen helpt mij om een goed leven te proberen leiden. Misschien werkt het voor u anders, even goed. Misschien bent u het niet eens met bepaalde zaken, of zelfs alles. Dat is ook goed. Contacteer mij, reageer alstublieft. Ik hou van praten en uitwisselen van gedachten. De geuite mening is die op het moment van publiceren. Die kan wijzigen. Ik kan mij vergissen of onduidelijk zijn. Ik heb geen probleem om dat toe te geven.
The book “The age of absurdity” and its author Michael Foley is in no way affiliated with this blog, nor is he endorsing it. It is however a great book and I can only advise to read it.


Share